Dette nettstedet har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Salgsbetingelser / frakt

Salgsbetingelser & frakt

Garanti og reklamasjon

Vi håper du er godt fornøyd med ditt produkt fra Diamanthuset. Om du opplever at noe er feil ved produktet, vil vi gjerne rette opp i dette. Alle våre produkter har minimum 1 års garanti mot feil og mangler og 2 års reklamasjonsfrist. Slitasje og skader forårsaket av feil vedlikehold, dekkes ikke av garantien.Diamanthuset følger de norske lover for reklamasjon. Retten gjelder i 2 år fra du kjøpte produktet. Det er opptil fem års reklamasjonsrett om produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år. Hvilke rettigheter og plikter du har som forbruker kan være greit å sette seg inn i. Du kan lese mer om dette ved å klikke på denne linken: Kjøpsloven

Angrerett og retur

Diamanthuset følger de norske reglene for angrerett. Sammen med varene følger et standard angrefristskjema utformet av Barne- og familiedepartementet som skal benyttes ved bruk av angreretten. Dersom du har mistet angrerettskjemaet kan det lastes ned her:

https://www.diamanthuset.no/bilder/2020/10/angrerett.pdf

Retur og Angrerett – nettbutikk

Du har 30 dagers angrerett (åpent kjøp) når du handler på diamanthuset.no, unntatt spesialbestillinger og produkter som er gravert etter eget ønske. Det er ikke angrerett (åpent kjøp) på varer kjøpt i fysisk butikk. Bruker du angreretten får du selvsagt tilbake hele kjøpesummen. Vi tar ingen gebyrer.Ved retur må produktet ikke være brukt, ligge i original emballasje og forseglingen til Diamanthuset må ikke være brutt. Pakker som sendes i oppkrav eller ”mottaker betaler frakt” vil ikke bli hentet ut – Jmf. Angrerettslovens § 15, første ledd. Varer som er tilpasset spesielt for kunden kan ikke returneres – Jmf. Angrerettslovens § 16

Hele loven kan leses her 

Hvordan returnerer jeg en vare?

- Diamanthuset varsles innen 14 dager, på mail til kundeservice@diamanthuset.no. Jmf. Angrerettslovens § 13.
- Varen returneres i original emballasje til nettbutikken innen 30 dager fra du mottok din ordre.
- Du må selv betale for returen og er ansvarlig for forsendelsen. Vi anbefaler å sende pakken med sporing via Posten.
- Angrerettskjemaet fylles ut og sendes med – last ned her: Angrerettsskjema 
- Hele kjøpesummen refunderes / faktura oppdateres når vi har mottatt returen. Dette tar ca. 9-11 virkedager, inkludert postgang. Det bekreftes på mail når din retur er registrert.
- Returadresse: Diamanthuset Norge AS nettbutikk, Postboks 25, 4679 Flekkerøy. 

Hvordan returnerer jeg en vare?

- Det er gratis frakt på alle ordre. Når du kommer til kassen, så velger du hvordan du vil ha varene levert. Du kan få dem levert per post, eller hente i en av våre butikker. Vi har butikker i Kirkegaten i Stavanger sentrum, Markensgaten (gågaten) i Kristiansand, Amfi Vågsbygd og Sørlandssenteret.

Åpent kjøp på frierringer

Å kjøpe en frierring til din kjære er en stor ting i livet. En milestein. Og vi ønsker at du skal føle deg trygg. Derfor har vi åpent kjøp på drømmeringen til kjæresten. Vi kan også justere ringen om den ikke passer. Vi kan ikke garantere at din kjære sier JA, men vi kan gi deg trygghet på kjøpet ditt hvis det mot formodning skulle bli et nei.

- 40 dager åpent kjøp på frierringer.
- Ringen må være ubrukt og i samme stand som da den ble kjøpt.
- Den må returneres i originalemballasje.

Med vennlig hilsen,

Diamanthuset

Handlekurv

Bestillingen har gratis frakt! Ordre over kr. 1.000,- har gratis frakt
Ingen flere produkter er tilgjengelig for kjøp