Dette nettstedet har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Personvern

Personvern 

Our supportive environment fosters independence, strength of character, and a lifelong pursuit of knowledge. We strive to provide our students with an extraordinary education.

Personvernerklæring for diamanthuset.no

Som bruker av vår nettside er din personlige informasjon i trygge hender. Du kan være sikker på at personvernet er ivaretatt og at alle dine personlige opplysninger slik som blant annet telefonnummer og e-post, aldri videreformidles. 

ENHETSINFORMASJON

Når du besøker websiden vår diamanthuset.no, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på websiden, samler vi i tillegg informasjon om de enkelte sidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som “enhetsinformasjon”.

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

– “Informasjonskapsler” er datafiler som er plassert på enheten din eller datamaskinen og inneholder ofte en anonym, unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org .

– “Loggfiler” sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse,type nettleser, internettleverandør, henvisende/avsluttende sider og dato/klokkeslett.

– “Web-beacons”, “tags” og “pixels” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på websiden.

ORDREINFORMASJON

Når vi mottar ordre får vi disse opplysningene fra deg: navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som “ordreinformasjon”. All relevant teknisk informasjon for gjennomføring av kjøpet blir lagret.

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, er det både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?

– kommunisere med deg– gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester i tråd med preferansene du har delt med oss

Enhetsinformasjonen hjelper oss til å avsløre potensiell risiko for svindel (spesielt IP-adressen din). Mer generelter den en hjelp til å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (f.eks. ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og vurdere våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELING AV PERSONLIG INFORMASJON

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjepart.

MÅLRETTET MARKEDSFØRING

Som beskrevet over, bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettet markedskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .

– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads – Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous – Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads –

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance sin bortvalgsportal på: http://optout.aboutads.info/ .

DINE RETTIGHETER

Hvis du bor i Europa, har du rett til å få tilgang til den personlige informasjonen du har delt med oss og til å be om at den blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss på mail kundeservice@diamanthuset.no 

DATAOPPBEVARING

Vi operer i samsvar med personopplysningsloven basert på EU sitt personverndirektiv som du kan lese mer om her: https://lovdata.no/info/personvern#cookies

ENDRINGER

Personvernerklæringen kan oppdateres ved endringer i vår praksis eller av andre juridiske eller regulatoriske årsaker.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om vår personvernpraksis, kontakt oss på:kundeservice@diamanthuset.no

Med vennlig hilsen,

Diamanthuset

Educare School

68 Hoang Dao Thuy Street, Hanoi, Vietnam

  • Information : 84 463 260 066
  • FAX : 84 463 260 088
  • Joomlashine@bravebits.vn
  • @ 2017 SOUTH FOREST SCHOOL WEBSITE
  • DESIGN BY JOOMLASHINE
  • HIGH VISIBILITY VERSION
  • SITEMAP

Handlekurv

Bestillingen har gratis frakt! Ordre over kr. 1.000,- har gratis frakt
Ingen flere produkter er tilgjengelig for kjøp